Glutenfritt hamburgerbrød med tørket lever uten melk  bare prøves! Det er saftig og svært smaksrikt. Akkurat slik et deilig hamburgerbrød skal være. Denne oppskriften kan lett bli din nye favoritt. Da er du i såfall i samme gode selskap som oss.
Har du savnet en skikkelig god oppskrift på et saftig glutenfritt hamburgerbrød? Da bør du lese videre.

Glutenfritt hamburgerbrød med tørket lever – næringsrikt og uten melk

Vi har “oppgradert” et forholdsvis næringsfattig brødemne med innholdet fra våre egne leverkapsler i oppskriften. Hvorfor det? Jo, det er fordi vi i Rein Styrke er opptatt av å sikre kroppen vår all den næring den kan få via maten vi spiser. Dessuten kan vi garantere at du ikke kommer til å merke noe til det. Smaken kamufleres nemlig av nydelige smaker fra blant annet kokosyoghurt og frø. Smart, ikke sant?

Glutenfritt hamburgerbrød uten gluten og melk kan også brukes som rundstykker

Synes du det er vanskelig å få barna dine til å spise mer næringsrikt? Da kan vi anbefale disse hamburgerbrødene på det varmeste. Bak gjerne dobbel posisjon og bruk resten i matpakken til barna dagen etter. De egner seg også godt til å fryses.
Prøv også disse knallgode oppskriftene:

Dette trenger du for å lage et glutenfritt hamburgerbrød med lever

  • 4 egg
  • 1 dl kokosyoghurt
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 dl solsikkefrø
  • 1/2 dl jyttemel eller mandelmel
  • 3 ss fiberhusk
  • 1 ss sukrin eller annen søtning
  • 2 kapsler med reinleverpulver
  • 2 ts salt

Slik lager du et saftig og glutenfritt hamburgerbrød uten melk

  1. Bland alle ingrediensene og la deigen hvile 10 min slik at fibrene får mulighet å suge til seg væsken
  2. Form 6 boller med en stor skje som dyppes i kaldt vann for å gjøre deigen enklere å løsne, og trykk de ganske flate.
  3. Pensles med egg om ønskelig og dryss på med sesamfrø
  4. Bakes i ovn i 15-20 min ved 200 grader

Da gjenstår det bare å lage noen saftige burgere, kutte opp grønnsaker etter eget ønske og nyte herligheten! Bon apetitt!

Slik lager du saftige hamburgerbrød steg for steg:

Tøm innholdet fra et par av våre leverkapsler i deigen

Et smart triks for å øke næringsverdien på hamburgerbrødene er å berike deigen med leverpulver

Del deigen i 6 like store deler og trykk de forsiktig ned med en skje

Et saftig og glutenfritt hamburgerbrød alle kan like