Styrk immunforsvaret med et norsk og 100% naturlig kosttilskudd laget av tørket lever fra reinsdyr.

Mennesket har spist hele dyret fra tidenes morgen

I det meste av menneskehetens historie har vi spist hele dyret fra nese-til-hale. Det var fordi det ga oss de næringsstoffene vi trengte for styrke, helse og lykke. I den moderne verden sliter vi imidlertid nokså uvitende med å imøtekomme ernæringsbehovene våre for å støtte og vedlikeholde et levende og sykdomsfritt liv. Som et resultat av dette er vi nå en del av en verden hvor autoimmune sykdommer florerer. Dessuten mangler næringsstoffer i maten som vi spiser.

Áhppi Rein Lever er et norsk og 100% naturlig kosttilskudd laget av tørket lever fra reinsdyr

Hele, rene matvarer og næringsrik innmat fra dyr kan gi store fordeler for de som søker et liv i harmoni med naturen. Det var slik våre tidlige forfedre spiste og levde. De levde fremfor alt helt i pakt med naturen. Den gangen fantes det nemlig ikke tilsetningsstoffer og fargestoffer. Det fantes ei heller halvfabrikata eller ultraprosesserte matvarer. De spiste imidlertid kun hel, ren og naturlig mat.

Áhppi Rein Lever er et kosttilskudd for hele familien. Det er laget av tørket lever fra unge beitefôrede reinsdyr fra Finnmarksvidda. Det er med andre ord laget av et helt og rent matemne. Hverken mer eller mindre. Lever er rik på proteiner, peptider og enzymer. Den inneholder også næringsstoffer som blant annet vitamin A, B12, jern, folat, kolin og omega-3.

Dette er Áhppi Rein Lever kosttilskudd:

Ved å tilby vårt kosttilskudd ønsker vi fremfor alt å ha fokus på å gjeninnføre mat og matvaner som den moderne verden dessverre har utelatt og glemt.

 • Tørket lever fra unge, utmarksbeitende reinsdyr fra Finnmarksvidda
 • Produsert i Kautokeino, norges største (reindrifts)kommune
 • Hormon-, plantevernmiddel- og GMO-fri
 • Absolutt ingen fyllstoffer
 • 100% lufttørket og ikke avfettet
 • Tredjeparttestet for renhet og matsikkerhet (Mattilsynet) og ekstern lab
 • Fri for allergener
 • Kollagenkapsler laget av storfe

Det er mange grunner til å velge velge Áhppi Rein Lever. For det første er produktet vårt norsk. For det andre er det 100% naturlig. Og sist, men ikke minst, i en tid med stort fokus på miljø, er det flott at kosttilskuddet dessuten er bærekraftig. Det inneholder dessuten kun tørket lever fra unge reinsdyr som har beitet i Vest-Midt-Sør-Finnmark. Her har dyrene ren luft, grønne beiter og et svært godt dyrehold.

Derfor bør du velge et norsk og 100% naturlig kosttilskudd laget av tørket lever fra reinsdyr

Rein Styrke er stolt av å kunne tilby et kosttilskudd som fremfor alt er:

1. Helt rent

Produktet vårt er 100% rent. Hva vil det si? Jo, dette betyr fremfor alt at du ikke får noen av de ekstra tingene som de fleste andre kosttilskudd inneholder for å spare tid og penger. Du vil med andre ord ikke finne stearinsyre, magnesiumstearater, silikon, fyllstoffer etc. i innholdsfortegnelsen.

2. Lufttørket

Produktet vårt er 100% lufttørket i motsetning til de varmebehandlede variantene. Dette betyr at du får mer av de varmefølsomme vitaminene, mineralene og ko-faktorene som gjør innmat så utrolig næringsrikt.

3. Trygg kilde
Våre råvarer kommer fra trygge kilder. For det første så garanterer vi at våre råvarer alltid kommer fra unge, norske, beitefôrete og kontrollerte reinsdyr. Dyrene er født og oppvokst i Finmark uten bruk av plantevernmidler, hormoner eller antibiotika. Helsen til reinsdyrene som brukes til produksjon i Kautokeino overvåkes dessuten nøye av Mattilsynet. For det andre så er det strenge myndighetslisens-, revisjons- og sertifiseringsprosedyrer. Det betyr at vårt produkt kan brukes med full tillit til opprinnelse og matsikkerhet. Og sist, men ikke minst, så bevarer den skånsomme lufttørkingen fargen og næringsstoffene i samme tilstand som i sin naturlige form.

Næringstabell for Áhppi Rein Lever

Næringsdeklarasjon, mengde pr 100g
Energi 345 kcal/1463 kJ, Fett 3,2 g, Omega 3 fettsyrer 80 mg, Karbohydrater 20,5 g, Protein 57,4 g, Salt (ikke tilsatt) 0,46 g

Næringsinnhold Mengde pr 100g Mengde pr dagsdose
Vitamin A 39564 μg 791,28 μg
Vitamin B12 (Kobalamin) 474 μg 9,48 μg
Jern 719,48 mg 14,39 mg
Andre bestanddeler: Kollagen kapsler (fra storfe)

Anbefalt dagsdose: 4 kapsler daglig

Dette er fordelene med å spise lever

De fleste av oss vet at det å spise lever og annen innmat er bra for oss, men de færreste gjør det likevel. Men vet du egentlig hvorfor det er bra for oss? Jo, her skal du få vite hvorfor. Fremfor alt så er kjøtt og innmat fra dyr som beiter blant de mest næringsrike matemner som finnes. Det er fordi denne type lever og innmat er av svært høy kvalitet. Den er fylt med vitaminer, mineraler, proteiner og sunt fett som støtter kollagensyntese. Vi tenker her på hud, hår og bindevev og immunforsvaret. I tillegg støtter den helsen til viktige funksjoner som hjerte, hjerne og lever i mennesket.

Våre tidlige forfedre visste dette. Derfor konsumerte de ofte og mye innmat. Hvis du derimot ikke liker eller klarer smaken av lever, kan du nå heldigvis enkelt innta våre Áhppi Rein Lever i kapselform. De smaker ingen ting og du sikrer deg verdifulle næringsstoffer.

Lever innholder blant annet:

 • Vitamin A (aka retinol)
 • Kolin
 • Folat
 • Vitamin B12
 • CoQ10
 • Jern

Lever inneholder en kilde til jern bundet til hemoglobin (hemejern). Opptil 33% absorberes i kroppen sammenlignet med ikke-hemejern som kan ha så lite som 2% absorpsjon. Det er derfor våre leverkapsler er veldig bra for deg som vil sikre deg biotilgjengelig jern.

Vårt Áhppi Rein Lever er et norsk og 100% naturlig kosttilskudd som kan bidra til:

 • Sunnere tenner, tannkjøtt, hud og hår
 • Sunne ledd, leddbånd og sener
 • Kollagenproduksjon
 • Bedre energimetabolisme
 • Et styrket immunforsvar
 • Bedre metylering av DNA
 • En sunnere hjerte-, hjerne- og leverhelse

I tillegg til disse fordelene gir lever av høy kvalitet deg alle de fettløselige vitaminene (A, D, K & E) i svært biotilgjengelige form. Dessuten sikrer du deg folat, kobber, sink og krom. Les hele næringstabellen til Áhppi Rein Lever her.

Anbefalt dagsdose
En pose med 120 kapsler tilsvarer omtrent 150 -180 gram fersk rå lever av reinsdyr som du får fra din lokale bonde eller slakter. Våre leverkapsler er et kosttilskudd som kan tas med eller uten mat. Den anbefalte dagsdosen er 4 kapsler om dagen.

De fleste av oss får ikke i oss nok vitamin A. Er du en av dem?

Mange tror at de kan sikre seg nok vitamin A fra frukt og grønnsaker, men det gjør de ikke. Frukt og grønnsaker inneholder riktignok mye fytonæringsstoffer som kalles karotenoider (f.eks. Betakaroten). Derfor tror mange mennesker og nettsteder at disse matvarene gir vitamin A. Kroppen må imidlertid omdanne disse forbindelsene til vitamin A. I oss mennesker er denne prosessen der imot svært ineffektiv. Forskning viser nemlig at bare tre prosent eller mindre av karotenoider fra vegetabilsk mat faktisk absorberes. I kontrast til dette absorberes åtti prosent eller mer av vitamin A fra animalske kilder.

Dette betyr at om du ikke spiser lever en til to ganger i uken, så får du antakeligvis ikke i deg tilstrekkelig med vitamin A. Og dersom du ikke får tilstrekkelig med vitamin A, så vil du sannsynligvis ikke optimalisere helsen til huden, håret og neglene dine. Du støtter heller ikke en robust kollagenproduksjon for andre viktige bindevevssystemer. Eksempler på dette er brusk, leddbånd, sener, tannkjøtt. Derfor er den enkle løsningen å spise lever to ganger i uken. Om du derimot ikke vil eller kan gjøre det, så bør du faktisk vurdere et naturlig kosttilskudd med lever av høy kvalitet.

Oppsummering

Våre generasjoner og tidligere forfedre har overlevd og utviklet seg med næringsrik lever fra tidenes morning. Lever er spesielt rik på biotilgjengelig vitamin A, vitamin B12, kolin, omega-3 og jern. Tørket reinlever støtter bindevevssystemene våre som hud, hår, tannkjøtt, leddbånd, sener m.m. Den bidrar også til økt energiomsetning og et styrket immunforsvar. Imidlertid er ikke all lever av samme gode kvalitet. Se derfor etter lever av høy kvalitet. Det vil si lever som kommer fra frittgående, beitefôrede dyr. Og dyr som ikke har spist fôr som inneholder hormoner, antibiotika- eller plantevernmidler- eller er GMO. Hvis du derimot vurderer å ta et kosttilskudd, bør du imidlertid se etter et som er rent, uten farge- eller fyllstoffer og som er 100% naturlig.

Mangler du imidlertid disse vitaminene blir effekten redusert

Nå vet du at lever er rik på ekte og biotilgjengelig vitamin A. Derfor er det viktig å presisere følgende. Dersom du mangler vitamin D, vitamin K2 og/eller magnesium, så vil du ikke oppleve like stor helseeffekt av å sikre deg lever som du kunne ha gjort. Får du jevnlig soleksponering midt på dagen? Eller tar du et vitamin D3-tilskudd? Spiser du gjærede grønnsaker som kimchi eller surkål? Eller velger du heller å ta et vitamin K2-tilskudd? Tar du et magnesium-tilskudd enten via spray eller i tablettform? Disse ekstra næringsstoffene kan faktisk være “the missing link” for å kjenne på den styrken, energien og alle de andre helseeffektene som vi er ute etter.

Fremfor alt det viktig å huske på hva våre tidlige forfedre gjorde. Da de levde var det ingen erstatning for soleksponering. De spiste kun hele, næringsrike og naturlige matemner. Og det burde du også gjøre.

Definisjon av kosttilskudd

Kosttilskudd er næringsmidler som er beregnet til å supplere et vanlig kosthold. Produktene skal være konsentrerte kilder av vitaminer og mineraler eller andre stoffer med en ernæringsmessig eller fysiologisk effekt. De skal videre omsettes i ferdigpakket og dosert form. De er beregnet til å inntas i små oppmålte mengder. Dette kan for eksempel være kapsler, pastiller, tabletter, piller, pulverposer, ampuller, dråpeflasker og lignende former for væsker og pulver.