Proteinrike energikuler som gir urstyrke med reinleverpulver, er bra for blodsukkeret med pulver av tørket reinlever. Dette må bare prøves, om du er matlei. Full av vitaminer, og ikke minst gir deg den en følelse av urkraft. Det er fordi denne varianten har du ikke smakt før. Fordi vi har blandet eksotiske smaker med vår tørkede pulver av reinlever som stabiliserer blodsukkernivåene. Dessuten vil du oppdage at i våre energikuler har vi blandet i supermat tilskuddene. Ekte urstyrke fra Andesfjellene og Sápmi, to store urfolksområder.

Lager du denne superraske sunne snacksen vil ditt blodsukker takke deg.

Hvorfor er det lurt å lage energikuler som er blodsukkervennlig? Det er fordi kroppen ikke tåler å svinge i blodsukkeret, og det finnes det utallige varianter av energikuler lagd med nøtter, mandler og kokosolje. Dessuten vil du med vår versjon slå tre fluer i ett smekk. For det første er vår versjon både blodsukkervennlig og har ekstra protein i form av reinleverpulver. For det andre vil musklene bevares av denne geniale oppskriften, fordi enhver ønsker vel at muskelmassen ikke skal synke. Og for det tredje kan oppskriften egentlig varieres i det uendelige.

Eksotiske smaker og reinpulver gir enorme helsefordeler

Hva mener vi med eksotiske smaker som gir enorme helsefordeler? Jo, det er smaker og tørket pulver som ikke er så enkle å finne for å bruke i mat. Det er derfor Maca er et eksotisk pulver, fordi det stammer fra Andesfjellene. Ikke minst har den har vist seg å være hormonregulerende og styrkende. Fordel for helsa, ikke sant? Fouten å skryte av at den i tillegg gir deg styrke som våre reinleverpulver heter på samisk áhppi. På samme måte hjelper også maca mot stress, sies det.

Energikuler med kraft og urstyrke fra området man bor og lever i

Trengte urfolk stressreduserende midler spør du kanskje? Nei, ikke opprinnelig, men urfolk trenger nærende og styrkende mat om man bor i villmarka. Eller som vi liker å kalle det, viddene våre. Naturen gitt kraft og urstyrke til menneskene som har bodd her i uminnelige tider. Samene har det vært reinsdyret har gitt det meste av maten til samene. Tilsvarende kan det samme sies om urfolkene i andre områder. Som f.eks urfolk i andesfjellene, der har de levd av det som kunne dyrkes i sine områder.  Endelig kommer vi til kjernen av det eksotiske, det er fordi Maca er et av de få adaptogene og ikke minst gir enorme helsefordeler. For å si det på en annen måte, du får urstyrke.

Kokosolje, bipollen og søtning som urstyrke

Kokosoljen er også blodsukkerstabiliserende, og i denne oppskriften bindingen, sammen med dadlene. Det er et pluss at den vil sammen med søtning som honning øke proteinkulenes effekt. Bipollens egenskaper økes og dermed gir deg maksimal utnyttelse av bipollenet energigivende og styrke egenskaper. Det igjen bidrar bla med muskelvekst.

Er du matlei og trenger energi i farta?

Da er det en kanskje en idé at du prøver denne samiske varianten av energikuler med urstyrke, som mat i farta. 

Vi er også fan av at snacks som vi spiser i farta ikke gir et altfor høyt blodsukker. Dermed bruker vi reinleverpulver i våre energikuler som kan spises som lørdagsgodt, likeså når du trenger ekstra energi.

Har du ikke leverpulver kan du bestille abonnement hos Rein Styrke eller kjøpe enkeltpakker hos vår samarbeidspartner Isblå

Prøv også disse superraske oppskriftene:

Prøv denne eksotiske oppskriften for å lage dine energikuler med styrke

 • 2 dl mandler og hasselnøtter
 • 1 ss kokosolje
 • 1 ss bipollen frø
 • 1 ss Maca pulver
 • 1 ts honning eller noen dråper stevia (kan sløyfes)
 • 8 dadler uten stein
 • 1 ts med mineralsalt
 • 2 kapsler Áhppi (reinleverpulver) kapslene åpnes og pulveret brukesEnergirike proteinkuler med reinleverpulver

Proteinrike energikuler som gir urstyrke med reinleverpulver. Slik lager du:

Disse er blodsukkervennlige.  Disse mixes i en fei, selvom det både er proteinrikt, og inneholder macapulver er et enkelt.

 1. Bruk en foodprosessor med s-kniv.
 2. Bløtlagte nøtter, eller du kan sløyfe det.
 3. Fjern steinene fra dadlene og ha i bolla
 4. Mål opp pulveret, bipollenet og saltet, som du heller over blandingen
 5. Ha i kokosoljen og honningen eller stevia
 6. Kjøres til en jevn masse i 20-40 sekunder
 7. Form små kuler som du fryser ned eller avkjøler i kjøleskapet.
 8. Spises som dessert, mellommåltid, i bilen, i farta på vei til jobben, skolen eller helt genialt, før du henter barna i barnehagen!

Da gjenstår det bare å finne en anledning til å spise disse og nyte herligheten når du trenger energi! Med god samvittighet!

Vår nettbutikk er her!