Det er ikke så enkelt sier vi, å få den sunne kroppen, eller å spise riktig, trene riktig og hvile riktig. Livet tar overhånd og det å finne balansen i livet uten å kjenne på masse slit er for mange en utfordring. Det er jobb, det er kanskje barn og familie, og livet skjer hele tiden. Hvis du i tillegg har ambisjoner innen idrett om å oppnå noen mål, få noen virkelige resultater kan dette bli til utfordringer som kan virke uløselige. Da vil det på et eller annet område «tyte ut», prestasjonene uteblir.

Resultatene uteblir fordi resten av livet ikke er optimalt

For veldig mange kan det f.eks være tida til å lage mat som ofte blir salderingsposten. Når man kommer hjem dødsulten etter en lang dag er det om å gjøre å finne noe lettvint i fryse- eller kjøledisken og få det i seg snarest mulig. Du vet bare så inderlig vel at dette ikke er det optimale for å nå dine ønskede resultater. Derfor får du stort sett dårlig samvittighet mange ganger i uka. Du banker deg selv opp innvendig, fordi du kjenner deg mislykket for å ha tatt feil valg igjen.

Bruk den ekslusive og geniale MAER-metoden for resultatoppnåelse

Kan du kjenne deg igjen i dette? At du skulle hatt en sunnere livsstil der du prioriterer slik at du slipper å føle det slik? Der du rekker det du skal, og du også klarer å prioritere trening riktig og har et kosthold som er sunt og godt? Basert på ren mat og som er enkel å lage?

Dette kan du få uhyre raskt med rett metode. En vesentlig del av metoden er å leve som om det allerede har skjedd. Metoden er eksklusiv, genial og enkel. Vi kaller den MAER-metoden, og den funker som ei kule hver gang! Så lenge du følger steg for steg strategien. Den starter med at du må «bestiller» resultatet «en sunn og sterk kropp på en naturlig måte». Spør deg selv fem ganger hvorfor, ditt egentlige hvorfor, helt til du får røyka ut hvorfor du vil ha en sunn og sterk kropp. Du må være fokusert på det egentlige resultatet du vil ha. Dette er mental trening på høyt nivå og du vil motiveres av hvor enkelt det gir resultater

Lynraskt dit du vil med prioritering

Det er ganske så enkelt, men ikke alltid lett, å gjøre det som er rett. Nemlig å leve som om du allerede har resultatet, og å være i resultatet 24/7 fordi du vil ha en sunn og sterk kropp på en naturlig måte. Ved bruk av en  MAER-coach vil du kunne få akkurat det du vil på uhyre kort tid.

-Metoden som annen trening må øves på, og jeg er kjent for å være “spot on” på hva som kan utløse at akkurat du får ditt drømmescenario oppfylt. – Ann Irene Enge, MAER-coach og skribent

Har du disse utfordringene i deg og ønsker å gjøre noe med det, så kan det være lurt i å prioritere en samtale for å få gode tips til hvordan du også kan oppnå dette.

Denne metoden kan brukes på ALT i livet, ikke bare trening og sunnhet. For å sette igang ditt MAER inspirerte liv så kan MAER coachen Anne Irene Enge hjelpe deg med gulltips og hjelpe deg på veien til det livet du ønsker deg.

Blir du nysgjerrig på å få dypere forståelse av hvordan man jobber med MAER-metoden? Det er altså  en visualiseringsteknikk på en utradisjonell måte, det er såpass enkelt at du kan sette i gang idag og ha resultatet imorgen. Tør du?

Vil du få en smakebit av hva dette er? Nå har du sjansen til å bli med på en treningschallenge med Anne Irene! Klikk her.