Vårt konsept

Rein styrke ønsker å gjøre det enkelt for deg å få tilgang til rein næring fra det beste naturen kan gi. Vi ønsker å hente frem våre forfedres matskatter og gjøre dem tilgjengelige for deg i en travel hverdag.

Urfolk hadde tradisjonelt ikke noen av de moderne livsstilssykdommene vi ser i dag. De levde sine liv i pakt og i takt med naturen. De visste ikke hva stress var og hadde et annet forhold til tid enn det moderne mennesket har i dag. Forskning har også vist at urfolk verden over hadde flere ganger mer fettløselige vitaminer og mineraler i kostholdet sitt, sammenlignet med moderne vestlig kosthold. På tvers av alle kontinent, så skattet de innmaten som noe av det sunneste og mest potente som  spises kan. Det finnes ikke mange av disse uberørte samfunnene lengre og moderne raffinert mat som hvetemel og sukker har dessverre funnet veien til de fleste urfolk.

Reinlever i kapsler som kosttilskudd

Vi i Rein Styrke lever hektiske liv og spiser lever for å få i oss optimal næring. Vi ønsker å gi deg samme mulighet, ved å komprimere det mest næringsrike naturen kan gi- i en form som det moderne menneske klarer å integrere i en travel hverdag. Áhppi Rein Lever kan du ha med deg i veska eller treningsbagen, på jobb, ferie og trening.

Reinlever inneholder fullverdige proteiner, mineraler og vitaminer som du trenger for å ha ekstra kraft og energi. Det beste er å tilberede en velsmakende middag med lever til hele familien. Det enkleste er å ta lever som kosttilskudd.

Ved å spise reinlever får du i deg deg 100 % arktisk urkraft, fullstendig fri for tilsetningsstoffer. Levra kommer fra friske dyr som har levd i sine naturlige omgivelser og spist naturlig mat. Vil du vite hvor maten vår kommer fra så har vi håndplukket reinflokkene vi har hentet ut leveren fra. Den kommer fra unge rein som har levd sykdomsfrie liv på utmarksbeite, på vidda og ved kysten.

Vi i Rein Styrke er derfor stolte over å kunne gi deg 100% arktisk urkraft.

Bærekraftig filosofi

Det ligger også mye bærekraft og fornuft i å bruke alt på dyret når det først har måttet bøte med livet for vår skyld. Vi mener at det eneste riktige er å bruke hele dyret. Det er bærekraftig, man kan slakte færre dyr og vi har godt av næringen som er å finne i innmat som hjerte, lever, bein, tunge, nyre og blod.