Vi i Rein Styrke ønsker at det skal bli helt normalt å spise hele dyret igjen. Vi kan se at det har endret seg mye siden vi startet opp, og mange flere er bevisste på dette. Det er uetisk og lite bærekraftig at store mengder nærende mat fra dyr går tapt fordi den blir dumpet eller i beste fall brukes til dyrefôr. Innmat og lever inneholder næringsstoffer som ellers er vanskelig å få nok av gjennom kosten, og vi er svært stolte av å kunne tilby et rent produkt som ernæringsmessig er optimalt og lettfordøyelig. Det er rett og slett hel mat (whole food) i en kapsel!

Kosttilskudd med kun naturlige ingredienser

Vi er superbegeistret for å kunne gi deg litt bedre samvittighet, ved å tilby deg et næringstett kosttilskudd laget av 100 % naturlige ingredienser. Forskning viser at kroppen tar opp leverens fullverdige vitamin- og mineraldepoter, og ikke minst har den nesten 60 % protein, som gjør at du kan bruke den som et muskelbyggende proteintilskudd.

Leverens høye nivåer av B12, folat, fettløselige vitaminer og mineraler som jern, selen, sink og magnesium gjør at biotilgjengeligheten er vært høy. Dette er nyttig dersom du ønsker å få mer energi, er stresset og mister hår, har tarmproblemer, får lett forkjølelse eller er tørr i huden.

Urfolk har alltid skattet innmat

Visste du at lever historisk sett og i alle kulturer er blitt skattet fordi den er svært næringsrik? De fleste kulturer har fokusert spesielt på at barn, unge mennesker og ikke minst de som venter barn skal spise ekstra næringsrikt.

Lever inneholder næringsstoffer som gir økt styrke og kraft, og våre forfedre skjønte dette. Urfolk over hele verden har sagt at de skattet innmaten fordi det ga dem friske barn. Dette til tross for at de har enormt ulik næringstilgang. Likevel har innmat fra fisk eller landdyr hatt en vesentlig plass i kostholdet.

Naturen har skap en ernæringsmessig gavepakke i form av lever som vi har komprimert i små kapsler. Vi foredler lever fra rein som har beitet og levd sykdomsfrie liv under den arktiske himmelen og er gjetet av samene som bruker tradisjonskunnskapen til å overleve arktiske forhold.

I dag er det flere og flere treningseksperter, travle foreldre og kostholdsveiledere som ser verdien av å kunne spise innmat og lever fra friske dyr.

Velg antall poser ved bestilling

Bestiller du abonnement på Áhppi Rein Lever, får du leverkapslene levert rett i postkassa annenhver måned. Vi har tilpasset det slik at du kan velge hvor mange poser du ønsker å få tilsendt.

For enkeltpersoner anbefaler vi én pakke med 120 kapsler per måned, det holder ved et daglig inntak av fire kapsler. Er dere flere i familien så kan du legge flere poser i handlekurven, og du vil dermed få like mange poser i hver leveranse.