• innrammede plakater to plakater
  Nr.1 Plakat rein tarmer fra reinsdyr på samisk og norsk; tynntarm, tykktarm, bladmage, løypemage, blindtarm, isterfettet og kragefettet som er sammenheng med tynntarmen. Nr. 2 Plakat rein blodpølser lagd etter samisk tradisjonell mattilberedning. Plakaten er på samisk og norsk; løypemage, nettmage, tykktarm, bladmage og blindtarm. Disse plakatene kjøper du her i nettbutikken, og får en nedlastbarfil som du deretter printer ut selv. Du får begge plakatene for kr.99,-
 • reingevir på veggen med nøkkelknipe tre stk reingevir på plate til oppheng
  Reinsdyrgevir som veggdekor, eller til fysisk aktivitet. Har du noen gang tenkt at du skulle ha reinsdyrhorn på veggen? Nå har du sjansen, vi har autentiske reinsdyrgevir fra egne flokker. Perfekt aktivitetsleke for barna, eller til teambuilding med jobben. Brukes utendørs til både trening og lek ved at man kaster lasso på for å treffe. Barna elsker å øve seg med å treffe blink med lassoen.  Spikre geviret fast i en stolpe og la leken begynne.
 • ulike måter å bruke reinhorndekorasjon. Reinhorn fruktkurv som dekorasjon
  Dekorasjon av reinsdyrshorn, flott som fruktfat, til stearinlys eller til å henge på veggen. Dekorasjonen består av flere reinsdyrshorn som er festet sammen på en rundt hornplate. På denne platen er det risset inn autentisk bilde av rein og fjell.  Dekorasjonen er lakket, slik at hornene bedre beholder sin originale farge. Dekorasjonen har en hank, av garvet reinsdyrskinn, om man ønsker å henge den på veggen. Dekorasjonen underside/bakside, er signert av designeren, med "muorranamat"/ samiske initialer.
 • to bilder av reinskinn
  Reinskinn som er utrolig mykt og skinnende. Dette garvede skinnet er til både innendørs- og utendørs bruk. Perfekt til hjemmet som interiørtilbehør. Reinskinn er lett, og derfor enkel å ta med seg på tur. Alle skinnene er unike, da de forekommer i forskjellige farger og fasonger. Rein Styrkes skinn er naturligvis hentet fra reinsdyrflokker i kommunen vår, som er slaktet på vårt lokale slakteri i Kautokeino.
 • Her er boken som forteller om hvordan samene har utnyttet naturressursene i sine områder. Boken følger det samiske året. Boken er lagt opp som en kalender, der du leser et lite avsnitt dag for dag. Du får innblikk i værtegn, merkedager, planter som mat, medisin, ville dyr, husdyr, gammel samisk tro/overtro, og mye mer.
  151 sider.
  Innbundet.
  Utsolgt fra forlaget, og vi har et begrenset antall.
 • Vårt hovedprodukte er tørket reinleverkapsler. Vi selger kun abonnement på dette. Abonnèr på leverkapsler Áhppi Tørket Reinlever, du får da to poser annen hver måned. Èn pose inneholder 120 kapsler, dagsdosen er 4 per dag. Hver kapsel inneholder 500 mg rent pulver av reinsdyrlever og er i kapselstørrelsen 0. Uten tilsetninger, kun rent pulver av reinlever pakket i gelatinkapsler fra storfe. Les kjøpsvilkårene her

Tittel